Post-op meniscus

Toipuminen on edennyt suunnitellusti, pysäyttävää oli kun ortopedi totesi, että ”kuntoutus voi alkaa sitten” – olin kuvitellut, että olen jo kuntoutusvaiheessa, mutta vielä ollaan toipumisvaiheessa. Harmillisesti mun osalta pesäpalloa pääsen pelamaan vasta kaudella 2024, tänä kesänä minulla ei ole pelikentille mitään asiaa. En ole pelaamassa jalkapalloa, en pesäpalloa enkä maastopyöräilemässä.

AI in literature

Artificial intelligence is first and foremost a tool and by using the right tool a specific problem can be solved. The value for businesses can be harnessed from the abilities to adapt the techniques of AI. By incorporating AI, it provides the possibilities to stay ahead of the competition.

Ketterät menetelmät

Ketterän kehittämisen menetelmät ovat kokoelma periaatteita, joita noudattamalla pääsee hyvään lopputulokseen, eivät yksityiskohtaisia ohjeistuksia siitä, miten kehittämistyötä kannattaa tehdä. Kaikille ketterille menetelmille yhteisiä periaatteita ovat asiakastyytyväisyys, muutoksen hyväksyminen, julkaiseminen (aikaisin ja usein), tasainen tahti, tiivis yhteistyö, suora keskustelu välillisen viestinnän Lue lisää…